Båtmesse i Bakervågen på Askøy!

Kong vinter har ikke sluppet taket, men det hindret ikke båtglade vestlendinger å ta turen for en hyggelig båtprat når Viknes, NB-Marine, Nautic Sailing og Bergen Maritim inviterte.

Det var ikke overfylt på bryggene, men et jevnt sig hele dagen, og alle var i godt humør. Båtselgerne går en travel tid i møte, da alle helgene blir opptatt av båtmesser og dette var bare en liten oppvarming. 

 Båtsans snakket med de ulike aktørene og alle har solgt godt med bruktbåter den siste måneden. Når det gjelder nye båter tar det fremdeles litt tid, men det er ikke verre enn i fjor, mener Christer Midthun hos Viknes. Han ser også frem til de store båtmessen starter, som i Telenor arena, da kommer de med en ”pimpet” Viknes for de litt mer sporty og aktive båtfolkene.

Det er også populært at Goldfish har fått forhandler på Vestlandet, og noen testturer ble det på fjorden for Nautic Sailing. Bergen Maritim var på plass med en helt ny Targa 27. Båten imponerte i krevende sjø rundt kysten, forteller Gisle Johnsen, som i forrige uke førte båten på egen kjøl til sin nye eier, Nautnes Fiskevær.