Ny VAAGEN 42 Cruiser!

VAAGEN Boats tilbyr nå markedet en hardtopversjon av deres nye 42 foter.

VAAGEN 42 i hardtopversjon er ellers identisk med VAAGEN 42 Flybridge, og har dermed fått de samme oppgraderingene. Les mer i Båtsans artikkel om Vaagen 42 Fly

Interiøret har fått et elegant tidløst design, som kler de klassiske linjene til Vaagen 42, informere verftet om.

Rominndelingen er i hovedsak den samme, men alle skott er flyttet på for å optimalisere plassutnyttelsen. I salongen er det gjort plass til en copilot-stol som også kan brukes i kombinasjon med den nye sofaen. Førerplassen er helt ny, men alle kontroller er fortsatt plassert der de skal være for å gjøre kjøring i dårlig vær sikrest og minst mulig anstrengende. Pantryet har også fått endringer i form av kun skuffer i forskjellige størrelser for enklere tilgang, og større kjøleskap.

Utvendig er frontruten nå buet, og de duggfrie isolerte glassene i sidene er fortsatt standard selv om linjene er endret. (Isolerte frontruter leveres etter ønske)

I denne designprosessen har vi etterstrebet å kombinere brukervennlighet, produksjonskriterier, vedlikehold, kvalitet og estetikk i samme produkt. Resultatet er en ny og enda bedre VAAGEN, tilpasset den kresne båteier og nordiske værforhold, rapporteres det fra VAAGEN.

Tekniske data
Lengde o.a.     12,85 meter
Lengde skrog  11,95 meter
Bredde 3,8 meter
Deplasement   8800 kg.
Fart med 560 hk. 30 knop
Diesel 1000 Liter
Ferskvann 320 Liter
Septik 190 Liter
Sitteplasser i salong 8
Lugarer 3
Soveplasser 6