2012-11-30-18a02b7ae2837c2f45daafa9d4b3b0efc1feee65 Flemming Brun Henriksen ønsker alle velkommen til åpen helg lørdag 1.des og søndag 2.des

Salg med 2007 nivå!

Flemming Brun Henriksen hos Lunde Båt avdeling Vest, har solgt 7 nye og 5 brukte seilbåter, bare i november.

Et flott utgangspunkt for kanskje årets siste ”båtmesse” på vestlandet, for seilbåt. Flemming har solgt så langt i år, bare på Vestlandet, 45 nye og 23 brukte seilbåter. Sist han hadde lignende tall, var i 2007.

Flemming forteller at det blir ikke store nyheter denne helgen, da de fremdeles venter på Norges Premieren av Bavaria Cruiser 33, som forhåpentlig kommer i midten av desember. Men en ting skal jeg love og det er at vi vil gi gode 2012 priser. De gode valutakursene kommer kundene våre til gode og det er kjempe gunstig å kjøpe en ny Bavaria, sier en optimistisk Flemming.

I tillegg vil jeg informere om vår nye Volvo Penta forhandler/serviceverksted, Båt Teknikk AS, som har flyttet inn hos oss på Grasholmen. Det er helt klart en fordel for oss og våre kunder, nå kan vi tilby alt innen riggtrim, motorservice (alle båtmerker er velkommen) og ikke minst reparasjoner og monteringsjobber.
 

Flemming har all grunn til å være fornøyd, da vinden kanskje først har snudd i seilbåtbransjen, så får vi håpe de andre kommer etter.