Bavaria Virtess 420 gir valuta for pengene!

Bavaria kunde Kjetil Risa har kommet fra Norge til Cannes, for å se på Bavarias første flybridgebåt.

Denne likte jeg sier Kjetil Risa til Båtsans, her får man mye båt for pengene. Jeg har i dag en Bavaria Sport 44 HT , som jeg er veldig fornøyd med. Men da Risa hørte at Bavaria lanserte sin første flybridgebåt i Cannes, måtte han på båtmesse. Denne modellen er vestlandsvennlig og blir mer en helårs båt.
Vi er mye på sjøen og er alltid mange ombord. Bavaria har store sosiale båter og jeg er imponert over hvor mye de har fått ut av denne. Virtess er i tillegg nydelig å se til, så her blir det ikke mye diskusjoner om bytte av båt.

Rogalandsforhandler W-Yacht har allerede bestilt en av de første, som kommer rundt november, til Norge. Daglig leder Ola Worre i W-Yacht var selvsagt på plass med Bavaria-importøren Lars Erik Solvang, under verdenspremieren i Cannes. Begge smilte bredt og mener Bavaria har laget en flybridgemodell som kan bli meget populær i de nordiske farvann. Prisen er fordelaktig og den rimeligste utgave starter på rundt 3,2 millioner. Med det meste av utstyr samt IPS nærmer båten seg 4 millioner.

Bavaria har en kreativ arbeidstokk som alltid pønsker ut noen nye ”gadgets”. Denne gangen er det på akterdekket man finner en finurlig finesse. Sofa og bord går på en skinne i en oval bue hele veien rundt på akterdekket. Så her kan alt endres etter som man ønsker.

Stor fin pantry med salong ut mot akterdekk. Føreposisjonen er høyt oppe og har mulighet for to i fartsretning, med god oversikt. Under dekk er tre meget store kabiner, samt to store baderom med separat dusjavlukke. Flybridgen er også blant markedets største på en 42 fots flybridge. Her kan storfamiliene eller venner underholdes.

Dette har blitt en virkelig rommelig 42 foter og Bavaria Virtess 420 blir lett samlingspunktet i havnen.

Les mer om båten her