Italmarin ser frem til å presentere Azimut Magellano 43 i Norge!

Med verdenspremiere i Cannes måtte naturligvis den Norske importøren ned for å se nærmere på trawleren, de har ventet på.

Bjørn Vidar Lund og Petter Nystrøm, finner ikke superlativer gode nok for å uttrykke hva de mener.  Denne båten er perfekt for det norske marked. Dette er bedre enn noe annet vi har sett, denne overgår det meste, sier Lund og Nystrøm i Italmarin. Vi kan ikke få den fort nok til Norge. Vi satser på en norgespremiere på ”Sjøen for alle” i mars 2013, fortsetter de.

Løsningene i båten er med pantry ut mot akterdekk, stor usalong ved førerposisjon. En solid førerstol, samt oversiktelig førermiljø med store vindusflater som gir god sikt. Under dekk kan man få to eller tre kabiner. Hovedkabinen i front har eget bad og toalett, softe farger, samt at den er meget romslig. En gjestekabin på babord side, inneholder to single senger og har mye skapplass. Lugar på styrbordside kan leveres med en enkeltseng, eller brukes som altmuligrom.

Flybridgen er i likhet med andre i samme segment stor.  Usalongen, også her rundt førerplass, kan omgjøres til en stor solseng. Behagelige materialer er brukt i alle salongene.  På frontdekk er det også en dobbel solseng med regulerbar sitteposisjon. Rundt skandekk går man trygt med god bredde.

Prismessig starter Magellano på 4,1 millioner, det er langt ifra avskrekkende for denne båten. Da storesøster på 50 fot først kom, var det mange som viste sin interesse, men den ble litt for stor for mange. 43 foteren har mer den rette størrelse for det nordiske marked og representerer det beste fra Azimut, i alle de 13 meterne den består av. Her har de truffet med gode løsninger, behagelige farger og flotte linjer.

Båten er myk i sjøen i de fleste forhold, flott krusing båt på en moderne måte. Nå har Italienerne tydelig vist at de vil være med i Trawler segmentet.  Båten kommer i to versjoner, en flybridge og en hardtop versjon, sistnevnte gjør den perfekt til innsjø og kanalbruk.

Vi forventer stor etterspørsel, da vi er mange importører som kommer til å kjempe om denne modellen. Verftet kan produsere 1 hver tredje måned, så her blir det ”første mann til mølla”. Ordren til Norge skal ikke komme forsent, det er helt sikkert, forsikrer Italmarin.