2012-08-09-d96baf4184fe9484aafb2a47890ed9410690d6d9 Arkiv bilde fra Arenum, våren 2012 Foto: Stefan Caldenby Olsen

Nytt styre i Dra til sjøs, arrangerer høstmesse!

Erik Allers i NB Marine bekrefter til Båtsans, at den siste helgen i september 28-30., arrangeres båtmesse. Båtmessen blir på sjøen i Solheimsviken, i samarbeid med Arenum.

Det nye styre i Dra til Sjøs har bestemt at de ønsker å gjennomføre den populære høstmessen. Messen blir gratis både når det gjelder inngang og parkering for publikum. Målesetningen er ikke å tjene penger på messen, fra en bransje som ikke har det så godt om dagen, forteller Allers.

Nå i høst ønsker vi i første omgang at de med litt større båter, som trenger lengre leveringstid, skal få presentere seg.  Vi må få noen navn på blokken til å arbeide med utover høst og vinter. Utstilling på land er det ikke lagt vekt på nå i høst, men noen utstillere har ønske om å komme med en liten stand. Det vil også være landstedsbåter, samt mulighet for å gjøre noen virkelig gode kjøp i løpet av helgen.

Erik Allers er noenlunde fornøyd med året så langt. Vi tjente penger første halvår og har brukbart med bestillinger for høsten å arbeide med. NB Marine, har ingen nyheter for året men kan røpe at mot slutten av neste år, kommer en ny modell fra Askøy verftet.

Dra til Sjøs er et selskap som eies av store deler av båtbransjen i Bergen og ble stiftet i 1994. Jan Anders Søyland har vært en stor pådriver for utvikling av båtmessen, som er svært viktig for båtbransjen på Vestlandet. Vi er ca 30 aksjonærer, forteller Allers, som gjerne ønsker flere velkommen inn. Vi har plass til flere, sier han.

Inn i det nye styre til Dra til Sjøs kommer Christer Midthun som er markedssjef i Viknes og Ørjan Wollertsen, daglig leder i Nautic Sailing. Ut går Stig Ole Madsen og Eirik Dale Halvordsen, mens Arne Drange hos Motor-Drange og Erik Allers i NB Marine er fortsatt med. Roller i det nye styre er ennå ikke fordelt.

Det nye styre i Dra til Sjøs har mange nye tanker om hvordan de ønsker å gjennomføre neste vårs båtmesse. Den vil igjen få mye større fokus og skal arrangeres i april 2013.