Større og større utvalg fra Prestige!

Det Franske merke Prestige slipper 6 nye modeller i 2013. De to første har premiere på båtmessen i Cannes.

Båtkonsernet Jeanneau har skilt Prestige ut som en egen divisjon, de ønsker at brandet skal bli et eget sterkt merke. De viser alvor med å presentere hele 6 nye modeller fra 45 fot til 62 fot. Målsetning er å produsere luksus båter fra 35 til 70 fot. Deres to modeller for året 2012 (60 og 500), har høstet mange nominasjoner, samt priser og nå fortsetter de offensiven globalt.

De største båtene er i Yacht segmentet og 620S en kombinert hardtop / flybridge modell, mens 620 er en ren flybridge båt. Skroget er designet for Volvo sitt IPS system. Flybridgemodellen får sin debut i Cannes.

Neste nyhet er 550 S, en coupe modell, her har man mulighet til å nyte solen fra taket. Over føreposisjonen inne ved salongen er en stor takluke, så her får en litt av begge verdener. Båten skal ha premiere i november.

Prestige 550 er en fornyet flybridgebåt, som har de samme løsningene vi har sett i 500, en meget populær flybridgebåt, som er utsolgt for året 2012.

Minste i modellrangen så langt, er 450 og 450S. De har de samme innovative løsninger, samt ren og minimalistisk stil. Midtstilte kabin som i 50 foteren, samt dobbel gjestekabin i baugen. Salongen kan også omgjøres til  en stor solseng.

Samtlige modeller har fått nyutviklet skrog tilpasset POD fremdrifts systemer. Stabilitet og sikkerhet er nøkkelordene for verftet.