Jeanneau sin globale strategi for 2013!

Hele 9 nye modeller presenteres i høst, 2 nye seilbåter og 7 nye motorbåter.

For å styrke sin posisjon globalt, satser Jeanneau videre på Sun Odysses 469, Sun Odysses 41 DS, Voyage 42, NC14, Cap Camarat 6.5 CC/WA/DC serie 2, Merry Fisher 755 Marlin og 855 Marlin.

Jeanneau har lansert sin globale strategi for 2013. De mener virkelig alvor i motorbåtsegmentet, stort som smått.  Etter tre års betydelig satsning i nye modeller og innovasjon, utvider de produktlinjen for å styrke sin posisjon.

En helt ny linje, Voyage 42, kom som en overraskelse. Dette er en flybridge båt designet av T Castro Design. Båten blir først presentert i Paris.

Vi kjenner den innovative NC11 og NC9, nå kommer den også som NC14. Med sine rene linjer fra Camillo and Vittorio Garroni, er båten av nåtidens design. Også denne blir lansert på førstkommende båtmesse i Paris.

2012 markerer trettiårs jubileum for Cap Camarat, som er Jeanneaus båter med utenbordsmotorer. Noe av markeringen av jubileet, er lansering av nye nettsider, egne ”Cap Camarat dager” med mye mer, men dette er ikke alt. En helt ny generasjon som heter Serie 2, blir også lansert. Serien består av walkaround, center consol og day cruiser.

Den siste nyheten er av typen pilothus. Merry Fisher har allerede rukket å bli svært populær. Nå kommer og så Merry Fisher 855 Marlin, som er en helårsbåt. Den kommer i to modeller, fiske eller komfort.

Med dette viser Franske Jeanneau at de har tro på et globalt framtidig båtmarked, hvor de ønsker å være med.