SEILYACHT DESIGNEN - et skritt videre med HANSE 575!

Hanse deler helt ny informasjon i forkant av verdenspremieren i august og byr på en rekke overraskende funksjoner.

Sommeren kommer til å bli mer spennende enn noen annen. De to første seilbåtene i den nye 575-serien blir for tiden bygget i Greifswald. Vi har samlet ideer fra spesialister, designere og selvfølgelig mange Hanse kunder verden rundt, for å analysere markedets krav i fremtiden.
Resultatet er Hanse 575 og vi er sikker på at den er forutbestemt til stjernestatus, fortelles det fra HanseYachts.

Den nye Hanse, ikke bare avrunder Hanse 5 serien, den markerer også innføring av flere nye ideer i 50-fots-plus kategorien som en helhet. Den innovative seilyachten Hanse 575 setter nye trender i alle de viktige områdene som design, funksjonalitet, teknologi, ytelse, luksus og sikkerhet.

Utvendig design hever standarden
Dens unike utvendige design er absolutt med på å heve standarden, med sitt høye fribord som er høyere enn på Hanse 545, et elegant designet og solid railing (sikkert for å stå på) som er 14 cm høyt på baugen. Hanse mener de har laget den beste cockpit i sin klasse. Det samme kan også sies om den eksepsjonelle belysningen og ventilasjons konseptet. Med hele 22 luker med mulighet til åpning, hvorav 6 gir salongen dagslys og frisk luft.

Noen flere eksempler: De to cockpit bordene kan omgjøres til et område for soling (4,6 m²) ved å trykke på en knapp.  Badeplattform nås via noen trinn og på akterspeilet er det en jolle garasje med integrert elektrisk utsettingssystem.

Les mer fra HanseYacht her