Kvinner bakom Ryds nye F528!

Da den nye Rydsmodellen F528, som kommer i 3 ulike modeller, ble presentert på ”Båtmässen” i Göteborg. Var mottoet ”Kvinnor bakom Ryds nya styrpulpetbåt”

Bakgrunnen for dette, var under utvikling av den nye modellen. ”De sier at det er mannen i familien som bestemmer at du skal kjøpe en båt, men kvinnen velger modell”.

Hvis det stemte, ville båtprodusenten finne ut hvilke verdier som var viktig for kvinner i en skjærgårdsjeep. Kvinners fornuft og praktiske tilnærming til båtlivet gav opphav til mange nye ideer og forbedringer, i følge Ryds.

Nye Ryds F528 har høyt fribord for økt sikkerhet, gode stuverom som gir plass til både barnevogn og vannski, to store badeplattformer, ergonomisk utformet håndtak og mange vanntett rom ved førerplassen, egen boks til et gjørmet anker, iPod uttak, koppholdere, gode vindfang og belysning som standard i båten.

Båten er 5,5 x 2,2 meter, og ifølge Ryds den perfekte skjærgårdsjeepen. Alle tre modellene har samme skroget. Betegnelsen for de nye modellene er: F528 Sport, F528 WA og F528 Duo.

F528 Sport, som har førerplassen på styrbordside og åpent på babordside frem til seter i front.
F528 WA er føreplassen i midten med plass rundt føreren på begge sider
F528 Duo deles mellom to stoler med åpen midtgang frem til sittegruppe i baug.

Sikkerheten skal være svært høy, lett ombordstigning og skroget et fylt med skum, så dersom båten skulle bli delt i to vil hver del flyte.

Ryds er Sveriges største produsent av fritidsbåter og inngår i Nimbuskonsernet
For mer info om båten besøk Ryds