2012-01-22-0e20b6dafbf51229d77380d9c60b39d104e4c254 photo by Messe Duesseldorf

Boot – har åpnet dørene!

Verdens største innendørs båt og utstyrsmesse ”boot” 2012, åpnet dørene lørdag 21 januar i Düsseldorf. Mange har tradisjon for å starte sesongen nettopp her, mellom 21. og 29. januar.

På årets messe skal 1656 utstillere fra 62 land presentere sine båter, yachter premierer og produktinnovasjoner i de 17 utstillingshallene.

Alt fra kano til luksuriøse store lystbåter
Båter og yachter representerer fokus for oppmerksomhet på messen. I 11 messehaller presentere 440 utstillere en parade av båter. I tillegg er det haller med alt av utstyr som trengs til båten og ombord, for eksempel elektronisk utstyr, motorer, tilbehør, funksjonelle klær og marina utstyr.

Mye vannsports aktiviteter og en drøm for dykkerinteresserte
Gode nyheter over hele linja kommer også fra deler av trend sporter som, dykking, vannsportsaktiviteter og eksotiske reisemål. Mangfoldet rundt alt du kan gjøre på, ved, i og under vann viser seg å være trumfkortet for oppstart i 2012, også. Ledende merkevarer i næringen skal være representert ved 320 utstillere og verdens største generell offentlig utstilling for dykking finner du i Hall 3 og 4. Det være seg dykkerflasker, Beuchat, Balzer, Bauer, Cressi, Camaro, Mares eller SCUBAPRO - de ledende merkene i næringen skal være representert i Düsseldorf. Turoperatører og turist myndigheter fra alle verdens hjørner vil introdusere besøkende til de vakreste destinasjoner for dykking ferier.

Spesielt lovende: Underwater Pixel verden
Se en meget positiv utvikling fra ”Underwater Pixel verden” med sine serier av rullerende undervannsfotografier og film på monitorer som er utstilt.

Trendsports: Mangfold fortsetter å vokse
Surfe og trendsport markedet finner du i Hall 1 og 2. Det gir de besøkende mangfoldige muligheter til å prøve ut slike trendsporter som wakeboarding, Stand Up Paddling og Kite på stedet.

Nytt i år
For alle kano entusiaster har de laget ”The World of padling” i hall 13. Mellom høye fjellvegger, en 90 meter lang buktende elv, tre meter bred og 40 cm dyp, som ender opp i to store innsjøer. I dette landskapet vil utstillere presenterer hele spekteret av Kanopadling og reisemål.

Omtrent 79 300 vannsport entusiaster deltok på den første helgen av den internasjonale seiling og vannsportmessen Boot Dusseldorf (året før: 80.100 besøkende).