2019-12-23-d8c4784a44425109c539f4ef487bb74a13e86663 Foto Fender Marine: Erik Vågen hos Fender Marine forteller at de vil fortsette med båtforsikring og vil se på muligheter med å samarbeide med andre aktører i tiden fremover.

Fender Marine og KNBF avslutter samarbeidet

Fender Marine og Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) avsluttet fredag 20. desember et mangeårig og godt samarbeid og i 2020 går vi hver vår vei.

Sammen har vi levert gode forsikringsløsninger til båtfolk og Fender har vært en god viktig støttespiller i arbeidet for sikkerhet til sjøs, fortalte de i fredagens pressemelding.
 
«Samarbeid for skadeforebygging og bevisstgjøring av eiere av fritidsbåter» har vært et viktig arbeid sier Tore Høisæther, en av grunnleggerne av Fender. «Sikkerhet og skadeforebygging vil alltid sentralt hos Fender og sammen med båtfolket vil strekke oss lang for å belønne god sikkerhetskultur».
 
Fender er et av CEFOR (www.cefor.no) selskapene i Norge og har et stort fokus på den kommersielle marine aktiviteten i Norden. Denne kompetansen ligger i bunnen for Fenders gode løsninger og kombinert med gunstige priser for båtfolk vil Fender i 2020 satse ytterligere på gode løsninger for både fritidsbåtflåten, marinaer og foreninger.
 
Eika Forsikring og Fender har i flere år samarbeidet og utfylt hverandre. Dette samarbeidet vil nå utvides slik at båtfolket kan dra nytte av Eika Forsikrings særlige attraktive forsikringer for private i tillegg til å dra nytte av de solide marine forsikringene Fender alltid har levert.
 
 «Det grønne skiftet har kommet, og Fender vil aktivt støtte miljøet til beste for alle» sier Erik Vågen, Avdelingsleder privat i Fender Marine for å understreke at gode løsninger for fremtiden betyr et ja til det grønne skifte i kombinasjon med forsikringsløsninger båtfolket vil ha.
 
Sammen med nye partnere vil Fender fortsette som et sterkt uavhengig selskap som leverer gode marine forsikringsløsninger. 
 
-----------------
 
KNBF forteller følgende på sine hjemmesider:
Kongelig Norsk Båtforbund (KNBF) har valgt Tryg Forsikring som sin nye samarbeidspartner. Tryg skal drive forbundets selskap forsikringsordning Norske Sjø, og vil tilby forsikringer både for fritidsbåter og havneanlegg