2019-08-01-49a491b42d78aeccd9362ccf96bc168809fe019b Under festivalen stiller de ut 3 Sargo

Treff Sargo ”gutta” på Kalvåg Kystfestival!

FG-Racing er for 1.gang på kystfestivalen og som ekte kremmere er det ikke bare for og kose seg å høre god musikk, de har med seg 3 båter i utstilling langs bryggekanten.

Perfekte båter for Vestlandet bekrefter Frode Galmestøl til Baatsans.no, når vi snakker med han. Vi kommer med Sargo 25, 31 og 33 og alle er velkommen ombord til å bli mer kjent med de Finske styrhusbåtene, sjøens Suv’er. 
Han og broren Terje driver FG-Racing og har kontorer og lager i Sunnfjord, - Naustdal, og på Lysaker Brygge i Oslo.
 
Året har vært bra, og de har hatt 15 båter for levering så langt i år. Det nærmer seg høstens messer og nytt innsalg for 2020 sesongen, forteller Frode.  Nå skal de først ha en litt myk start, med festival og båtvisning, før de skal på Aqua Nord i Trondheim, og deretter Båter i Sjøen på Aker Brygge, hvor de kommer med hele rangen sin. 
 
Når det gjelder båtvisning på festival tror brødrene det kan være kjekt å treffe kundene litt mer uhøytidlig. Det blir på samme måte som når man kommer inn i gjestehavner og folk får anledning til å komme ombord å se i ro og mak båtene. Da får de øynene opp for hvor fine de er. 
 
Selv har han skaffet seg festivalbillett, og favoritten for helgen for hans vedkommende er Hellbillies, vi er litt country gutter vi, ler han avslutningsvis.
 
Kalvåg Kystfestival  varer fra 2- 4. August 2019, og det er igjen duket for en forrykende folkefest når selveste Vinskvetten, Hellbillies, Hit for Hit og Kokken Tor - en hyllest til norsk rock gjester Kalvåg Kystfestival