Nytt TIL VANNSCOOTEREN!

Klarer du ikke velge mellom båt og vannscooter kan waveboaten bli muligheten for deg, nett som Ole Brum ville sagt - Ja takk begge deler.

Franske Sealver har kommet opp med Waveboaten, som enkelt kan kobles til vannscooteren, enten det er en Seadoo, Yamaha eller en Kawasaki.
 
Norges nyheten ble presentert under Kristiansand Båtmesse og den fikk mye oppmerksomhet. Importøren i Norge er Agder vannscooter utleie, som gjerne tar deg med på en prøvetur. 
 
De har 4 båt ”rammer” som enkelt kan knyttes på og av. Kobler du båten til vannscooteren tar det kun 30 sekunder så er du ”fri” igjen.
 
Wave Boat 44 er den rimeligste modellen, som har en startpris på kr 118 959,-
 
Wave Boat 525 finnes i 3 modeller Sundeck star, Sealver wake og Wake cruiser. Her får du en mer innholdsrik plattform rundt vannscooteren.
 
Wave Boat 656 er den største plattformen, som kommer i variantene RWB 656, WB sundeck og Wake cruiser. Her har du til og med en solseng og blir det ekstra varmt får du selvsagt en bimini topp.
 
Siste modellen kommer som en Rib, hvor tubene er laget av Hypalon 1100 DTEX. 
 
Ganske fiffig og her er kan man rase avgårde i mer enn 50 knop, ”parkere” wavebåten i holmene og detter gå ut for å utforske elementene videre med kun vannscooteren, mens resten av familien benytter wavebåten.
 
Noen av modellene er spesielt egnet til vannsportleker, og den mest luksuriøse er Dandy. Den har samme kvaliteter som en åpen båt. Stor plass fremme, robust utseende, høy baug og best av alt at den kan romme komfortabelt 7 personer. Importøren sier dette er en perfekt modell for Sjø entusiastene, en sann vannpark som lett lar deg bytte mellom jet-skiing, wakeboarding, dykking eller soling 

Vannscooteren er forkledd, så får vi se hva myndigheter mener om vannscooteren – er det en båt eller ikke. Eller som Tidsbonanza ville sagt ”HOT OR NOT”