Snart ferie!

Jan Inge Sivertsen hos Viknes kan snart puste ut etter et intenst båtmesse halvår, hvor han har dekket nesten hele Norskekysten som utstiller pluss noen i utlandet.

Hvis vi bare tar for oss dem i Norge, starter det hele i Bergen i januar med ”Dra til Sjøs” innendørs, så går det slag i salg. Sjøveien til Ålesund, deretter er det innendørsmessen ”Sjøen for alle”, på Lillestrøm. Ut igjen på sjøen, og da er vi på alle de flytende på Østlandet, Sørlandet og Vestlandet. Enkelte messer kolliderer i øst og vest og da må vi dele oss. 
 
Men å si nei til messe, det skjer ikke. Her møter vi kundene, og er vi ikke på messe kan vi gå glipp av et salg.
 
Den helnorske produsenten var i helgen i Kristiansand, med sin egen Skilsø 34, som han har kjørt fra Bergen i anledning messen. Sørlands forhandler er på plass med resten. 
 
Etter helgens messe blir det en pause før vi skal ha en liten ”båtmesse/utstilling” på Tysnesfest sammen med en del andre lokale forhandlere i Vest. 
 
Selv om det ikke ble det helt store denne helgen er det helt greit, siden produksjonen for sesongen er solgt. 
 
Når det igjen nærmer seg høst, er de klar til å selge 2020 modellene, og slik går årene som båtselger og produsent. Jeg blir aldri lei, ler han, men en liten sommerferie blir fint.
 
Se bildekavalkade fra messen i toppen..