Bavaria kompaniskap i Stavanger!

Ulsnes Båt fikk tidligere i år status som forhandler fra Flekkefjord til Bømlo, og de viser stolt frem motorbåten S33HT og seilbåten C45 Style.

Det er en god stemning ombord i S33HT mellom de nye partnerne i Ulsnes Båt og Shift Marine. Ulsnes Båt eier i Shift Marine og Shift Marine eier i Ulsnes Båt AS, det vil si at dette er søsterselskaper. Flemming Brun Henriksen, Bavaria veteranen, er glad de kunne fortsette med favorittmerket sitt, og nå har de også fått motorbåt med i stortimentet. Knut Tveit er ikke ukjent i bransjen han heller, men han var i daycruiser segmentet, som tidligere medeier i Hydrolift Vest i Rogaland. 
 
Nå er han bitt av seilbåtbasillen, ler Flemming. Han som alltid lo av meg når jeg kom seglende, vil helst bare seile selv nå. Vi tok seilbåten C45 Style hjem fra Oslo på den mørkeste tiden av året, og når vi kom hjem til Stavanger, spurte han om vi ikke kunne seile videre til Bergen. Begge humrer fornøyd, og det er ingen tvil om at disse karene har det kjekt på jobb om dagen.
 
Vi har som målsetning å selge 4 nye Bavaria båter i år, for så å øke til 6 nye båter neste år. Messen her i Stavanger har gitt oss gode signaler på at kjøpelysten er litt tilbake hos folk, og de liker det de ser. Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på både seilbåten og motorbåten, forteller Tveit. 
 
Flemming er særdeles glad for og ha en å ”sparre” litt med, etter flere år alene. Begge er opptatt av god service, og de satser på mange nye fornøyde kunder etter hvert. 
 
Vi ble med ombord i Stavanger nyheten Bavaria C45 Style, som Flemming mener gir mye seilerglede. Flemming mener at Bavaria har fått et kraftig løft og den gode kvaliteten merkes godt på de nye båtene. Skrogene er vacuumstøpte og konstruksjonen er meget stiv og selvbærende. Du merker forskjellen umiddelbart på seiltur, forteller han.
 
Båten har det siste innen elektronisk ”smart båt” styring i kombinasjon med 3 stk B&G Evo3 skjermer. Sosial cockpit, fine detaljer under dekk, og totalt 8 soveplasser.
 
Se bildeserie i toppen..

Teknisk

TypeSeilbåt/Motorseiler
MerkeBavaria
Årsmodel l2018
Lengde i cm 1398
Lengde i fot 46
Bredde 449 cm
Dybde 220 cm
Motor Yanmar 80 hk Innenbords
Maks fart 11 knop
Drivstoff Diesel
Vekt12 000 kg
Materiale Glassfiber
Farge Hvit med Grå stripe
Sitteplasser 12
Soveplasser 8

Rullemast med rullestorseil 
Elvström rullefokk og selvslående fokk