Helt "Konge" å være på Skjerjehamn denne helgen

Over 200 hundre båter er på plass og stadig kommer det flere sigende til vakre Skjerjehamn i Gulen, totalt har de solgt 310 båtplasser.

I sjelden fint festivalvær med varmerekorder på Vestlandet, kan Utkant arrangørene glede seg over at det igjen koker av festivalglade folk og flotte artister. I følge rapporter, er det fantastisk stemning og folk bader å storkoser seg - Starten kunne ikke vært bedre og alt er utsolgt av båtplasser.
 
Under gårsdagens konsert med Timbuktu, på festivalplassen ved Kongen, kunne de nyte både musikk og solnedgang. Helt magisk!
 
Utkant, sammen med Tysnesfest, er en av de mest populære festivalene vi har på Vestlandet for fritidsbåtfolket. Og i år toppes alt av stille sjø og nydelig vær – en ramme vi er sjelden forunt i sommer Norge. 
 
Festivalsjef Viggo Randal sier dette om årets program:
-Det er ingen tvil om at det faktum at Norden sin største hiphop-artist, Ikonet Timbuktu, legg turen til Skjerjehamn er stort for oss og kjem til å verte ein kanonstart på dagen. Bergenske Kakkmaddafakka, har me lenge hatt på lista over band me ynskje. Verdas, «heilt objektivt», beste band, Kvelertak er tilbake for 3 gong. Vaular og Datarock, kjem garantert til å lage enorm stemning.

-Ellers er stjerneskota Halie og Amanda Delara eit must å få med seg. Dessutan synes me det er utruleg stas å få presentere Stine Norse sin musikk. Stine har vore med oss som frivillig i ei årrekke, og det er sjukt stas at ho får synt seg fram akkurat her hjå oss. No har eg jo snart lista heile programmet. Men i bunn og grunn kan folk glede seg te all musikken.

I tillegg til konsertene settes det i år opp DJ-skole for barna ved discoen både fredag og lørdag på dagtid. I tillegg blir det festivalyoga fredag og lørdag og guidet tur til Vestrefjellet lørdag formiddag.