2018-07-23-0c209f81f6eb8ecc59195ef49aef9372ccc7b5d1 Intuitiv planleggings app med mange funksjoner

Gule Sider På Sjøen med flere nye funksjoner

Gule Sider har oppdatert sin populære På Sjøen-app, som er et nyttig tillegg til navigasjonssystemet du bruker i båten, appen kan også være kjekt for medpassasjerer ombord å følge med på.

Du kan nå opprette dine egne interessepunkter i kartet og synkronisere dine personlige tilpasninger i appen mellom ulike enheter, som fra mobilen til iPaden. 
 
Med det deilige sommerværet vi nyter om dagen trekker mange ut på sjøen og båtsesongen er i full gang. Med denne forbedrede utgaven kan du nå opprette dine egne interessepunkter i kartet, som for eksempel favoritthavner eller hvor du ankret opp sist sommerferie, og du kan synkronisere interessepunktene sammen med ruter og sporingsplott mellom de ulike enhetene du bruker.
 
Gule sider forteller at de ønsker vi å levere et fullverdig supplement til navigasjonssystemet i fritidsbåter og de har nå forbedret appen med funksjoner som de tror båtførere vil finne veldig nyttige på sjøen i sommer, forteller Magnus Freden i Eniro. - Appen er populær blant brukerne og hadde 125 000 unike brukere i fjor. - Vi forsøker å gjøre den stadig bedre fra sesong til sesong, sier Magnus. 
 
Fullversjon nå i abonnement
Gule Sider På Sjøen kommer i en gratisversjon og en fullversjon som abonnement. Gratisversjonen gir deg blant annet fri tilgang til sjøkart for Norge, Sverige og Finland, GPS-posisjon på kartet og mulighet til å låse båtens posisjon på skjermen.
 
Baatsans.no anbefaler at man bør ha fullversjonen av appen. Da kan du i tillegg til de nye funksjonene som nevnt også opprette dine egne ruter og holde oversikt over alle fartøy over 45 meter med AIS i helikopterperspektiv. Du kan også laste ned deler av kartet offline slik at du ikke er avhengig av mobilnettet, noe som gjør navigasjonen tryggere. Full oversikt over alle funksjoner finner du i AppStore og Google Play. 
 
Abonnementet for fullversjonen koster 139 kr i året. Brukere som har kjøpt den tidligere Pro-versjonen av appen beholder naturligvis funksjonene de har betalt for, og dersom de ønsker tilleggsfunksjonene som er utviklet for 2018-versjonen kan de gå over til et abonnement og få det første året kostnadsfritt.