Pulsen på båt & bymessen!

Mye folk på bryggene, og veldig mange positive og kjøpeklare kunder, bekreftet forhandlerne i Florø om under helgens båtmesse.

Hos Florø Båt & Fritid var det god stemning, de følte at kundene som kom innom i år var så mye mer positive enn i fjor. Det ble prøveturer, og visning av nyheter.  Vinneren eller ”trend” båten i år er de helt enkle åpne ”fiske” båtene. 
 
Det er ikke dem som nødvendigvis ser finest ut, men det er dem som er mest praktisk. Båten er billig i drift og innkjøp, og de fungerer til fiske og teine trekking. Du behøver ikke ha dårlig samvittighet om båten bare ligger der, og den trenger minimalt med vedlikehold. 
 
Andre båter som selger godt i Florø er pilothusbåtene, det bekreftes av alle de lokale forhandlerne. Hos Solheim Diesel forteller de at blant ungdommen er det Bowriderene fra Askeladden, som har slått best an hos de. Men også de har måtte ta inn en åpen bred landstedsbåt som heter Grand
 
Luksus båter eller båter i øvre prissegment var representer i Florø, med PRINCESS YACHTS WEST NORWAY, som var på plass med en 43 fots flybridge båt, P43. Nautic Norway viste frem Windy 46 Chinook – fantastiske båter begge to. Båtene er nye oppgraderte versjoner, med imponerende plass og fine løsninger. Nautic viste også frem nyheten fra Nimbus W9, og hadde med Nimbus 305 og 31 Paragon.
 
Norges største fritidsbåt produsent Viknes, kom med hele 4 båter. De imponerer og er garantert de som er best representert på messer rundt i landet. Denne helgen var de på 3 ulike messer, i Sandnessjøen, Florø og Fredrikstad. Båtdesigner Gisle Sivertsen synes dette var en god helg, hvor Pappa Jan-Inge hadde solgt båt på Sørlandet, og broderen Kristian solgte en i Sandnessjøen. I Florø var det nye leads for dem å følge opp.
 
Naustdal firmaet FG-Racing, kan også si seg fornøyd med året så langt. De har ikke mer enn 1 båt for levering på denne siden av sesongen. De har hentet inn det de klarer og har måtte hente inn fra Svenske og Danske forhandlere. Skal du ha en ny Sargo nå, blir det levering i Desember.