2018-04-07-566f9aa62fc5f2e7594b0014e9f72ca2adec4327 Ørjan Wollertsen ombord i Windy 46 Chinook, som kom sjøveien fra verftet nesten 800 nm unna.

Bredt utvalg på Båtmessen i Haugesund!

Nautic Norway viser litt av mangfoldet deres innen båtmerker og stiller med hele 8 båter, 3 Elan seilbåter og 5 motorbåter fra 30 – 46 fot.

Daglig leder Ørjan Wollertsen har hatt mye logistikk og lange dager med frakting av så mange båter fra Bergen til Båtmessen i Haugesund. 
 
Grunnen til at vi har med så mange båter, er å vise frem litt av mangfoldet vårt, forteller han til Baatsans.no. Haugesund messen har alltid vært en god messe for oss, og vi pleier å selge ny båt her. 
 
Ombord i den flett nye Windy 46 Chinook er det mange som lar seg imponere. Vi er veldig stolt av å få vise frem denne båten. De fleste båtene vi har er lagerbåter, så kunden kan få båten omgående. - Det er helt klart et pluss for de besøkende, forteller han. 46 Chinook har fått et Facelift, med nye store vinduer i skroget og den elektriske takluken er formidabel. Båten innbyr til det gode båtliv i øvre prisklasse.
 
Om du ikke kan legge like mye penger ned i båt, har vi Nimbus 305, som er veldig populær og vi har nyheten Nimbus W9, en 30 fots daycruiser. 31 Paragon og Windy 31 Zonda, samt 3 seilbåter fra Elan.  Her har vi flere som skal ut å prøveseile før vi tar båtene med videre til Stavanger båtmesse neste helg. 
 
Innen seil har vi med 3 ulike modeller for å vise litt av mangfoldet også her. Vi har Elan E4 som er mer en perfomance seiler, Elan GT5 med performance skrog, men med cruising fasiliteter og Impression 45 som er en ren familie cruiser.
 
Med alt dette mangfoldet må vi spørre om han har noen god råd til nye kjøpere av båt, hva skal de velge?
 
Ja, ikke bare tenk fornuft når du skal velge båt, det har ødelagt mang drømmer, mener han. Følg hjerte litt og tenk hva som passer deg. Hva skal du bruke den til, skal den være åpen eller lukket båt? Utenbords eller innenbords motor? - men alt dette er jo det vi som selgere skal hjelpe dere med, smiler han.
 
I dag er det så gunstig å kjøpe båt med den lave renten vi har, og vi tror at bruktbåtprisen skal ytterligere opp. Da blir det vel så smart å velge ny båt, i stedet for brukt, mener han. 
 
Han synes også at vi må bli flinkere til å bruke hele kysten vår, litt slik som utlendingene gjør når de kommer til Norge. De bruker båten i flere etapper, og legger den igjen i en havn. Så kommer de tilbake ved senere anledning og tar båten videre en nye etappe. Å være på sjøen er rekreasjon, og vi har verdens fineste skjærgård som er helt gratis å bruke, så vi må bare få folk mer ut på sjøen, avslutter han.