Hjellestad marina oppgradert.

Vi har nettopp snakket med Ørjan Wollertsen, daglig leder hos Nautic Sailing, som forteller om oppgraderingen. Det er Nautic Sailing som i dag drifter Hjellestad Marina, utenfor Bergen.

Nye blanke crom-pumper er innstallert i marinaen, og vi har pusset opp bryggehuset som selger is, brus, fiskeutstyr og olje nå i sommer.
Gjestebryggen har også fått et kraftig løft med strøm og vann til alle, vi kan nå ta imot ca 20 gjestebåter, forteller Wollertsen.
I hele vinter og vår har de arbeidet med å sikre kaiene for vær og vind, og investert stort i kaianlegget. Fremtidspaner og neste prosjekt for tur er å rive gamlebygget, og bygges opp nytt med restaurant på bryggekanten. 

Wollertsen har det veldig travelt om dagen, og så langt ser sesongen brukbar ut. Nautic Sailing har flere aktiviteter enn salg av Jeanneau seilbåter. De arrangerer events for bedrifter og foreninger, de har egne seilekurs for damer som er kjempepopulære.

Nautic Sailing selger også seilferier hvor man kan leie seilbåter i blant annet Hellas, Kroatia, Tyrkia, Karibien, Malta, Italia og Frankrike.

Når vi spør om han er mye på sjøen selv, bare ler han; nei det er det ikke tid til på denne tiden av året.