2017-06-16-f47876a4e6c06278b105fd30468430859b37f7a5 Selv med nyetablert båtfirma er Flemming Brun Henriksen i dag en av veteranene i Båtbransjen og spesielt på Bavaria Seilbåt

Flow Marine inviterer til åpen helg!

Med Vestlandspremiere av Bavaria Cruiser 34, ser Flemming Brun Henriksen frem til å ønske nye og gamle kunder velkommen til Grasholmen, kun 5 minutter fra Stavanger.

Dette er den siste nye seilbåten vi kan levere før sommerferien, forteller han til Baatsans.no. Båten har 3 doble kabiner og har svært gode seilegenskaper til å være en turbåt, forteller han videre. Båten er inne i utstillingshallen og klargjort til visning. Flemming ser frem til å vise båten frem i helgen
 
Andre nybåter i ustillingen (på sjøen) er Sea Ray SPX 19 og Sea Ray SPX 21 – amerikanske Bow Ridere.
Flemming forteller videre at åpen helg arrangeres sammen med Niba Marine som selger Dragon Fly og Joker Rib, som absolutt er verd en ekstra titt.
 
Våren i Stavanger har vært meget god på bruktbåt, for det nyetablerte firmaet.. Ny båt derimot sitter litt lengre inne, men vi har solgt noen, forteller Flemming, og har en liten økning fra ifjor.
 
På brukt, forteller Flemming at han har meglet ca en seilbåt i uken så langt i år. Flow Marine har i løpet av oppstarten etablert seg til å bli Norges største megler på seilbåt. De ringer meg fra hele landet og jeg har god tilgang på seilbåter. Men, så har jeg solgt over 750 nye Bavaria seilbåter i løpet av min tid i bransjen.. Så det er mange som kjenner meg, smiler han, og det er et stort ettermarked å følge opp.
 
Bruktbåter som vises i helgen er Bavaria Cruiser 37 og Bavaria Visjon 42, så har du fremdeles ikke funnet båt til ferien er det bare å ta turen innom, smiler Flemming.