Ny forhandler av Hydrolift!

Det er i første omgang den nye X- modellserien fra den Norske produsenten Hydrolift, som Bergen Marine er blitt ny forhandler for i Vest.

Skjærgårdsjeepen med outboard er en praktisk skjærgårdsjeep med det gjenkjennelige Eker skrogdesignet. Her er mange gode løsninger, og med påhengsmotor blir den rimeligere enn det man er vant med fra Hydrolift.

Det er godt med rom til å bevege seg rundt i båten, uten for mange hindre langs sidene, på grunn av den sentrerte sittebenken i baugpartiet.

På førerposisjonen tilbys det valgmuligheter av både enkle førerstoler eller deres ny- utviklede dobbelstol – Hydrolift Dual Seat. Setet kan vippes og lar deg få en liten sittegruppe bak vindskjermen med plass til integrert bordløsning. I baugpartiet finner du den sentrert sittebenken med et stort og dypt lagringsrom. Som et utstyrsvalg kan denne også enkelt gjøres om til en smart solseng. 

Med denne nye modellserie fra Hydrolift, ønsker de å nå ut til en bredere kundegruppe. Per Alvern og Jonas Gams Steine hos Bergen Marine, forteller til baatsans.no at de så langt på messen har hatt veldig god respons på båten, og de regner med at den første går allerede i disse dager på messen.

Se tidligere artikkel fra Baatsans.no