Askeladden med eget toalettrom i Bowrideren!

Askeladden har funnet en velfungerende løsning, så nå trenger du ikke kjøpe en daycruiser om du ikke har bruk for en overnattingsbåt, bare for du må ha et toalett.

Ja, Daglig leder hos Askeladden, Henrik Askvik demonstrer gladelig toalettrommet. Se her, dette må jo alle damene like, ler Askvik. Dette er jo akkurat slik dere vil ha, et eget toalettrom, med vask, ventilering og speil. Dette har vært mangelvare på markedet, et eget komfortabelt toalettrom, i en Bowrider.

På vår nye C65 Bowrider har vi hat fokus på dette og funnet plass til et eget rom ved siden av førerposisjonen. Vi mener vi har lykkes og komforten, samt størrelsen er unik i denne klassen. Inngangen er ergonomisk og du kan få spyletoalett og tank om du velger topplinjen som ekstrautstyr, forteller Askvik.

Når Baatsans er ombord og vi sitter å prater om nyheten, kommer en familie forbi som stopper opp for de liker designet på båten. Far vil ha en annen båt, men mor liker denne, og når de får rede på at det er et eget toalettrom er de ikke i tvil. Vi skal ha denne! Vi hadde tenkt å kjøpe en Daycruiser, på grunn av toalettrommet, forteller de, men vi skal ikke overnatte, så da blir det så unødvendig. Dette er jo helt perfekt, og dette visste vi ikke om at det  fantes, forteller de ivrig videre. Det utveksles navn og nummer, og Askvik kan nikke fornøyd, Ka sa eg!

Ja, foruten den artige hendelse på messen, er båten bygget på samme nye skrog som C65 daycruiser. Den har allerede fått godt fotfeste på grunn av et fantastisk skrog (se baatsans artikkel her), samt flott design. Askeladden har grunn til å smile igjen, og Askvik forteller at han synes det er gøy å selge båt om dagen.

Bowrideren har stor cockpit som daycruiseren og samme løsninger akter med vendbart sete. I baug er det sitteplasser på begge sidene så her er det plass til mange og baugen er drenert separat.

Fartspotensiale til båten er over 45 knop, og er en perfekt dagsturbåt.