Rekordbesøk og godt salg på Skandinavias største UTENDØRS båtmesse!

Årets "Båter i Sjøen" slo alle rekorder og nærmere 15.000 mennesker tok turen til Aker Brygge i helgen. Utstillerne melder om godt salg under messen, og det er klart at den positive trenden for båtbransjen fortsetter

– Svært gledelig og ikke minst etterlengtet sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat.

Båter i Sjøen er Skandinavias største utendørs båtmesse og hele 270 båter og et 50-talls utstyrsutstillere var i helgen representert langs bryggene i Aker Brygge Marina.  Antall besøkende var 14.577 og det var til tider nesten 17. mai-tendenser på bryggene. 20 % opp fra i fjor og det beste besøkstall på mange år.

-På det meste ventet båtinteresserte i opp til 30 minutter for å komme inn på Båter i sjøen. Vi håpet på et godt besøk, men denne pågangen var det fantastisk moro å oppleve kombinasjonen av båtinteressen blant det norske folk og en utmerket lokasjon som Aker brygge viser seg å spille en sentral rolle.

De positive signalene fra bransjen har også blitt forsterket gjennom messehelgen. Båter mellom 4 og 8 meter som i fjor fikk en økning i salget på nærmere 15 % selger fremdeles godt.
Det vi ser tendensen til i år er at de større båtene, - som tur og familiebåter viser en fremgang i salget.

Vannscooterne som i fjor fikk en dobling i salget, selger fortsatt godt, og salgstallet ser ut til å bli opprettholdt også denne sesongen.

-Vi var svært spente på om trenden ville fortsette, noe det kan synes å være et klart tegn på etter årets messe. Om det er den lave renten, og et ønske om å tilbringe mer tid langs kysten i Norge som gjør seg gjeldende kan vi se tegn på. Nå håper vi at bransjen får en bra sesongavslutning og godt utgangspunkt for kommende sesong, avslutter Bergaas i en pressemelding fra Norboat.