Oppsummering - "Sjøen for Alle".

10 hektiske dager er over for Norges største båt- og utstyrsmesse på Lillestrøm. En liten nedgang på besøkende fra fjoråret, men optimismen og positiviteten mange utstillere gir uttrykk for et godt vår tegn.

Flere produsenter melder om salg.
Det var mange premierer på messen i år, både innen båt og utstyr.  En ting som gleder betydelig på årets messe, er alle nyhetene, og flere var fra Norske produsenter. Ellers har importen av fritidsbåter økt med 16 prosent og det landet vi importerer mest fra er Finland, på annen plass er Sverige, og Storbritannia har falt fra første til tredje plass.

Messens båter og beste stands
En rekke priser ble utdelt på årets Sjøen for alle. Kategorien Motor/Utstyr/informasjon, her gikk beste stands til Redningsselskapet. Juryens bedømmelse i korthet: Utstiller har klart å skape et miljø som tiltrekker oppmerksomhet, samtidig som det gjenspeiler de verdier selskapet står for. Designet er gjennomført og får frem Redningsselskapetsprofil

Beste stands med båter gikk til Windy. Juryens vurdering oppsummert:. Windy har en gjennomtenkt  og en gjennomført stand som gir et meget godt helhetsinntrykk. De fremstår profesjonelle og benytter standområdet optimalt.

Kategorivinnere på Sjøen for alle:
Klasse t.o.m. 16 fot: Sandström495 AC
Klasse 17 t.o.m24 fot: Askeladden C62 XOVER
Klasse over 25 fot: Nor Star 350.
Klassen Utstyr: ILAS / True Design.

Vi gratulerer alle vinnerne, og øvrige utstillere på messen, og ser frem til neste samling av båtfolk på Vestlandet. I april er det flere båtmesser som blir kjekke å besøke, og ikke minst når båtene er kommet i sitt rette element. På Sjøen!