2015-04-14-b0e2ca1e2036c828ae0c850de8f17b74c59f344f Her får du årets nyheter til båtsesongen, fra 17. -19 april

Båt og Caravan 2015 i Ålesund!

Fjorårets messe, den første kombinerte med båt og caravan, ble en suksess med over 5000 besøkende. Førstkommende helg byr de på flere Ålesunds- premierer som virkelig er verd å få med seg.

Båt og Caravan 2015 i Sparebanken Møre Arena er 7500 kvadratmeter med opplevelser, drømmer, inspirasjon og nyheter for båt- og caravaninteresserte. I tillegg vil man finne en flytende utstilling av båter i marinaen utenfor messehallen.

- Messa er en glimrende arena for å bli oppdatert på siste nytt og trender enten man er interessert i båt eller caravan – eller ja takk begge deler, forteller Synnøve Rogne, daglig leder i Sparebanken Møre Arena.

Båtdelen av messen viser årets nyheter innen båter, motorer, flytebrygger, vannscootere og kajakker. Caravanavdelingen stiller ut det nyeste innen bobiler, campingvogner og utstyr. Utstillerne vil i år vise frem en rekke nyheter til lands og til vanns. Det stilles med fagfolk til en fagprat.

Båtnyheter
Båtentusiastene har mye å glede seg til på årets messe. Viknes Båt og Service AS fra Florvåg utenfor Bergen er en av Skandinavias største og en av få som produserer båter i Norge. På messen skal de vise frem blant annet nyheten Skilsø 34 HT Panorama.

Vestlandsforhandler Nautic Norway har også valgt å komme til Ålesund for første gang med Windy 39 Camira, 26 Kharma og Draco 27 RS.

Tilbake er også W-Yacht med Clipper 40 Sedan med ny layout og for første gang vises Seilbåten Dufour 410 Grand Large.

Hatløy Maritime leverer båter som ligger godt i vannet med høyt fribord, stor lastekapasitet og romslig, buet cockpit. På messa blir det Norgespremiere på AMT 230.

Auto Marine Fosnavåg AS stiller med en stor stand og et godt utvalg av nye båter, blant annet Arvor 810, Quicksilver, Uttern, Viking og tre typer båter i aluminium.

Thor R.Nilsen vil presentere den nye Targa 44

SeaDoo vannscooter har fått nye forhandler på Sunnmøre, MC-deler på Vartdal, som vil vise fem ulike modeller til gunstige messepriser.

Elektriske sykler
Andre utstillere er Bigton Bil, Sunnmøre Caravan og Ålesund Caravan. Ålesund Caravan vil i tillegg til biler og vogner også ha en egen butikk med salg og gode tilbud på blant annet elektriske sykler.
De fleksible Willerby husvognene som Camp AS stiller ut, kan være noe for deg eller dere som jakter en alternativ og rimeligere ferie- eller fritidsbolig.

Møteplass og opplevelser
- I tillegg til å være en utstillings- og salgsarena, ønsker vi også at messa skal være en møteplass og by på opplevelser for hele familien. Seilforeningen vil ha prøveseiling og aktiviteter både inne og ute for små og store. Den nye Redningsskøyta som skal være stasjonert i Ålesund, blir også med på messa, forteller Synnøve Rogne.

Som et lite PS kan både bobilfolket og båtfolket møtes til årets arrangement; Båt- og caravantreff lørdagskvelden, den 18.april, med fest, middag og dans i VIP-avdelingen på Color Line Stadion.

Les mer om messen og utstillerne her