Bli med ombord i Bavaria Sport 450!

De har ikke spart på noe med sitt nye flaggskip i Sport serien. Båten har en enorm badeplattform og jo lengre inn man kommer jo mer innholdsrik blir den.

Båten ble avduket i Düsseldorf tidligere i år, og bestillingene til Norge lar nok ikke vente på seg. Med det mener vi at her får du mye båt for pengene.

Prisen starter på 3,5 millioner og båten er større enn hva navnet skulle tilsi, om man tenker fra baug til badeplattform (49 fot). For pengene får du en meget innholdsrik båt, som har to salonger, wetbar oppe og under dekk en solid pantry, med seilbåtdetaljer. Hele tre doble kabiner, to toaletter og eget dusjrom.

Båten har en høyde, under taket på 2,10 m, som gjør sidekabinene særdeles luftig. Dette går igjen i hele båten, den føles og er rommelig. Båten er også meget sosial, og har dobbel sitteplass ved fører og på babordside dobbel sitteplass og en solseng. Store takluker gjør sitt for å slippe lys og sol inn på godværsdager. Her er også en gjennomtenkt belysning, som skaper lun stemning i båten.

Salongen ut mot akterdekket har et stort vindu, som lar seg vippe opp og man får da god kontakt med dem som ligger ute på solsengen, som igjen skjuler en ”jolle” garasje, eller bare kan benyttes til stuerom. Båten er utstyrt med hydraulisk badeplattform.

Etter turen ombord kan man trygt si at dette er en meget tiltalende båt.

Mer info kan hentes hos forhandler eller produsent: Bavaria Yachtbau

Tekniske spesifikasjoner:
Lengde    13,83 m
Lengde inkl. badeplattform  14,99 m
Skrog lengde    13,22 m
Bredde    4,41 m
Totaldybde    1,10 m
Personer 12
CE klasse B   
Standard Motor   2 x D6-370 EVC eller (2 x 370 PS/hp)