VALGTE ULTRALYD FOR Å UNNGÅ GROEPROBLEMER!

Harald Osland, ny eier av en Fleming 55 Yacht, valgte å innstallere ALGAEFREE som er ultralyd for å hindre groe på båten. Med nærmere 60 fot har han installert kontrollboks med 3 sendere (svingere).

Vår mann Harald Osland kom i kontakt med Odd Rolfsen, gründer av ALGAEFREE, for flere å siden og eier av firmaet  MTI Utvikling.

Harald Osland arbeider i Østensjø Rederi som kaptein for en av båtene deres, og da Rolfsen kom på besøk for å presentere ALGAEFREE til deres supplybåter, synes Osland at dette var interessant og ville også prøve dette på sin nyinnkjøpte båt.

Virker dette vil Osland spare seg for mye arbeid og problemer og i tillegg oppnå fordeler som lavere drivstoffutgifter og samtidig vil båten skal holde samme fart gjennom hele sesongen fordi ultralyd hindrer groe, rur og skjell . Her er også besparelser på rengjøringsartikler, arbeidsbesparende og i tillegg 100% miljøvennlig. Osland har høye forventinger og Båtsans skal få følge båten gjennom hele sesongen og få resultater etterhvert.

Rolfsen forteller til Båtsans at lystbåtmodellen til Algaefreekommer i 4 varianter. Fra 1 til 4 svingere. Han anbefaler å installere 1 svinger pr. 8 meters båtlengde. Hver svinger sender 50 watt hver med et forbruk kun på 8 watt. Prisen pr sender med kontrollboks starter rundt titusenkroner, men dette er en engangsinvestering.

Flere fritidsbåteiere har allerede tatt Algaefree i bruk og er strålende fornøyd. For å lese mer om dette, besøk produktet hjemmesiden www.algaefree.no

Se resultat med ALGAEFREE på Youtube:


ALGAEFREE ble på denne Bavaria 38 Sport montert des. 2012 og ble tatt opp våren 2014 for å se resultatet som da var totalt fri for groe, rur og skjell. Den ble deretter kun vasket og påført bunnstoff i vannlinjen. Båten har hele tiden ligget i sjøen. 
ALGAEFREE holder både skrog, drev, propell og kjøl fri for alger, rur og skjell. Ultralyd er uten tvil fremtidens "bunnstoff" og er miljøfritt. Innen 2 til 3 år vil de fleste fritidsbåter over 10 meter bli levert med ALGAEFREE som standardutstyr avslutter Rolfsen.